Előadásokat, okleveles képzéseket szervezünk kozmetikusoknak, masszőröknek, kéz és lábápoló szakembereknek.

Olyan professzionális termékekről, amiket kereskedelmi forgalomba nem kaphatóak.

Fontosnak tartjuk, hogy a termékek megfelelő ismeretével könnyen és hatékonyan tudják felhasználni a BIOLA termékeket partnereink. Tudj meg minél többet ezekről a termékekről és megérted mitől különlegesek és hatékonyak. Ezzel megkönnyíted saját munkádat és megszépíted vendégeidet.

Marketing tanfolyamok, kozmetikusok részére.

Mitől tud az egyik kozmetikus 2x annyiért dolgozni, mint a társai? Az ördög mindig a részleteken múlik. Hatékony technikákat halhatsz, termékértékesítés, vendégcsalogatás, vendégmegtartó módszerekről, on-line marketing lehetőségekről…

 

Egyedi oktatás, termékbemutató:

Nem szereted az előadásokat? Mindig más teszi fel a kérdést, nem tudod megkérdezni amit akarsz? Szereted ha kiemelten foglalkoznak Veled? Akár személyre szabott konzultációra is lehetőség van. Egy megbeszélt időpontban az oktatási anyagokat átbeszéljük. Így garantáltan mindent meg tudsz amit szerettél volna a BIOLA termékekről.

Gyere el igényes környezetben kialakított, hatékony gépparkkal felszerelt kozmetikánkba egy BIOLA oktatásra, termékbemutatóra vagy akár hívj minket és elmegyünk hozzád.

 

 

Ha eddig eljutottál, akkor téged ez komolyan érdekel. Nincs mire várnod.
Iratkozz fel a hírlevelünkre.
Marketing tippek, újdonságok, akciók.

(adataidat bizalmasan kezeljük és bármikor leiratkozhatsz majd)

13 + 1 =

Szívesen dolgoznál velünk, vagy csak megismernél minket. Nincs mire várnod.
Jelentkezz konzultációra.

13 + 4 =